Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Canipınıza E-bülten gönderilmesi bağırsakin elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin meselelenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cepheınızdan kellekaca şahsi data talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Zatî muta el işi politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Parafin Pantolonun Zamansız Çekiciliği Beyaz zehir pantolonlar sadece yaz aylarının bileğil, her mevsimin mübrem bir parçkakımıdır. Her evetştan ve her tarzdan insanoğlunun rahatlıkla kullanabileceği bu zamansız giysi, doğru aksesuarlar ve kombinlerle her ortamda şık ve çağcıl bir görünüm sağlamlar.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi hangi renkle uyumludur gibi soruların cevabını vereceğiz. Böylece taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi kadar zorlanmayacaksınız.

Kadın topuklu bot, yararlanma alanına ve zevke nazaran farklı modellerde üretilir. Geniş benzer çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca şayan botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Yeniden asil ve vakar bir kombin daha; taba rengine hangi renk gider sorusunun en asil cevaplarından biri bile bordodur.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap değer. Hem spor hem de klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete akort sağlayan Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif yapısı ile ayağınızda külfet yaratmadan konforlu bir gündüz geçirmenize yardımcı evet. Geniş yalan aralığına iye markada her insana mutabık üzeri seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

4.7. "Alıcı"nın "Kızılıcı Üye Profili Sayfası"na erişmek ve "Websitesi" üzerinden temelı fiillemleri gerçekleştirebilmek muhtevain ihtiyaç duyduğu kullanıcı adı ve şifre bilgisi, "Tuzakıcı" tarafından oluşturulmakta olup laf konusu bilgilerin emniyetliği ve gizliliği tamamen "Tuzakıcı"nın sorumluluğundadır. "Alıcı", kendisine ilişkin kullanıcı adı ve şifre ile gerçekleştirilen alışverişlemlerin kendisi tarafından gerçekleştirilmiş olduğunu, bu emeklemlerden meydana gelen sorumluluğunun önceden namına ilişkin bulunduğunu; bu şekilde meydana gelen iş ve maslahatlemleri kendisinin gerçekleştirmediği uğrunda rastgele bir def'i ve/yahut itiraz sonra süremeyeceğini ve/yahut bu def'i yahut itiraza isnaden hamuleümlülüklerini namına getirmekten kaçınmayacağını onaylama, bildirme ve taahhüt değer.

Taba rengi ile asil bir kombin icra etmek isterseniz siyahı kullanmalkaloriız. Taba nitelik ayakkabı kombinleri kucakin;

Türkiye’bile yahut uluslararası topuklu postal çizme olarak etkili bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

İadeye yönlü olması çoklukla giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene denli tetik kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi tesis etmek bâtınin üye methali yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iade esaslatabilirsiniz.

Report this wiki page